Továbbképzés / workshop

Miért képezze tovább magát az ember? Evidens lehet a válasz, mégsem az... Sokan elvégeznek egy tanfolyamot, és kijelentik sminkes vagyok. Ami egyrészt így is van meg nem is. Szakosodni, új szegmensekbe belekóstolni fejleszteni a készségeidet hosszú távon mindig kifizetődő. Miért?

Bővebben...

Pocakfestés

Egyre népszerűbb a kismamák körében a pocakfestés.

Megörökíteni ezt a csodás állapotot, rákészíteni a nagy tesót , vagy a leendő apukát meglepni egy kis kedvességgel igazi öröm. Általában 8.- 9.hónapban jelentkeznek a leendő anyukák erre a nem mindennapi programra.

Bővebben...

Egy vizsganap az Arc-, és Testfestő Akadémián

Egy hosszasan futó kurzusunk végén, mint például a filmes sminkes tanfolyam, mindenki tanubizonyságot tesz elméletben is és gyakorlatban is a tudásáról. Magyarul vizsgázik, hogy diplomás filmes sminkes válhassék belőle. Erről szeretnék picit részletesebben írni nektek.

Hogyan is zajlik egy ilyen nap?

Bővebben...

Az arcfestő táska alap kellékei

Kezdő arcfestő vagy?

Netán érdeklődő szülő, aki gyermeke arcát szeretné kifesteni?

Én ezeket az alap dolgokat ajánlom a táskádba, hogy nekivágj kényelmesen a nagy festő kalandba. 2000 óta foglalkozom arcfestéssel, tehát 14 év tapasztalattal a hátam mögött írom meg a legfontosabb kellékeket.

Bővebben...

A sminkes szakma buktatói

Könnyű szakma a sminkelés-, aki ezt hiszi, nagyot téved!

Manapság az ember lánya, fia jobb esetben úgy kezdi a pályafutását, hogy elmegy egy sminktanfolyamra a nehezen összespórolt pénzéből, és úgy gondolja, hogy ez elég lesz.

Majd útközben rájön, hogy a megszerzett tudás gyakorlatra váltásához, egy csodálatos smink elkészítéséhez bizony ecsetekre, szemhéjpúderekre, szempillaspirálokra, alapozókra van szükség.

Bővebben...

Filmes sminkes hallgatók képzése

Izgalmas, és koncentrált munka folyik a műhelyekben ilyenkor.

Tervezni, kitalálni, karaktereket alapoktól megformázni, embertpróbáló feladat.

Tematikus kurzusunkon, az első lépéstől az utolsóig segítjük a tanulót, amikor zombit, égési sérülést, középkori betegségeket, kopasz parókát, applikációkat helyez fel, formáz, és szilikonból formát önt, tetoválást tüntet el, vagy manó füleket aplikál.

Bővebben...

Hogyan válasszunk alapozót?

Legtöbbünk életében megtörtént, hogy úgy döntöttünk – alapozót kell venni. Ha mindennapokra nem is használjuk, azért vannak alkalmak, amikor viszont elengedhetetlen. Hiszen egy estélyi ruhát sem veszünk fel a megfelelő alsónemű vagy harisnya nélkül. A szép bőr pedig – ha úgy tetszik - a smink fehérneműje.

Bővebben...

Workshopok

Arcfestés tanfolyam
Hennafestés és Csillámtetoválás tanfolyam
Airbrush Make UP sminktanfolyam
Orosz aqua make up sminktanfolyam
Special Effect 3D sminktanfolyam

Tanfolyamok

HD Airbrush smink és testfestő sminktanfolyam
Special Effect 1 - Filmes sminkes sminktanfolyam
Special Effect 2 - Színházi sminktanfolyam
Body Art 1 - Lokális testfestés tanfolyam
Body Art 2 - Teljes testfestés tanfolyam

Több hónapos képzéseink

PLATFORM Sminktanfolyam
PERFECT Sminktanfolyam
MASTER Sminktanfolyam