A sminkes szakma buktatói

Könnyű szakma a sminkelés-, aki ezt hiszi, nagyot téved!

Manapság az ember lánya, fia jobb esetben úgy kezdi a pályafutását, hogy elmegy egy sminktanfolyamra a nehezen összespórolt pénzéből, és úgy gondolja, hogy ez elég lesz.

Majd útközben rájön, hogy a megszerzett tudás gyakorlatra váltásához, egy csodálatos smink elkészítéséhez bizony ecsetekre, szemhéjpúderekre, szempillaspirálokra, alapozókra van szükség. És a kiegészítő termékekről nem is beszéltem: papírtörlő, vattakorong, arckrém, arclemosó tonik, szemöldökcsipesz, ecsettartó- és még sorolhatnám napestig. Ekkor sokan elkeserednek, hogy miért nem özönlenek a felkérések, ahogyan azt elképzelte az ember? Sajnos rossz hírem van!

A sminkes szakma is ugyanolyan drága, mint bármelyik másik-, hiszen ki látott már profi szerelőt silány szerszámokkal dolgozni? Sőt, azt is el kell mondanunk, hogy az első időkben bizony, kijár az ingyen munka is, hiszen az életre szóló csodás munkatapasztalatot itt szerzik meg a sminkesek. És egyszer eljön az idő, amikor annyi tudás lesz a tarsolyodban, hogy ezért pénzt is kérhetsz! De addig is a célodat csakis sok munkával, tanulással és alázattal érheted el!

Vissza a tetejére

Workshopok

Arcfestés tanfolyam
Hennafestés és Csillámtetoválás tanfolyam
Airbrush Make UP sminktanfolyam
Orosz aqua make up sminktanfolyam
Special Effect 3D sminktanfolyam

Tanfolyamok

HD Airbrush smink és testfestő sminktanfolyam
Special Effect 1 - Filmes sminkes sminktanfolyam
Special Effect 2 - Színházi sminktanfolyam
Body Art 1 - Lokális testfestés tanfolyam
Body Art 2 - Teljes testfestés tanfolyam

Több hónapos képzéseink

PLATFORM Sminktanfolyam
PERFECT Sminktanfolyam
MASTER Sminktanfolyam