C.O.W. - Arc- és Testfestő akadémia

COW - Arc- és Testfestő akadémiáról

Az Arc- és Testfestő Akadémián a tanfolyam nem csupán egy tanfolyam, hanem közös alkotás, rádöbbenés, feloldódás, kikapcsolódás, azaz egy ÉLMÉNY! Mindamellett hogy folyamatosan azon fáradozunk hogy észrevétlenül a legnagyobb tudásanyagot tömjük a fejedbe a tanórák alkalmával a célunk az lesz, hogy jól érezd megad, hiszen a az alkotás legnagyobb gátja a rosszkedv a fáradtság, valamint a stressz.

Óráink elméleti és gyakorlati részből tevődnek össze hiszen mindkettőre szükséged lesz a jövőben.A gyakorlati órákon klasszikus pedagógiai módszereket, és a jobb agyféltekés alkotás lehetőségeit is kihasználjuk majd, hogy a legjobbat tudd kihozni magadból.

Azon ritka iskolák egyike vagyunk az országban, aki kiterjedt kapcsolatrendszerének köszönhetően lehetősége van a diákok gyakorlati bevezetésére is a sminkes vagy testfestő illetve arcfestő szakmába. Gyere, és jelentkezz még ma sminkiskolánkba hogy egy kreatív, és alkotó közösség részese lehess!

Csapatunk

MURÁNYI ORSOLYA

MURÁNYI ORSOLYA
Vezető oktató

15 ève dolgozom a szèpsègszakmában mint arc- testfestő ès sminkes. Gyermekarcfestéssel kezdtem a pàlyafutàsom majd a piac igènyeihez alkalmazkodva folyamatosan kèpeztem tovább magam így elsajàtítva a legújabb trendeket ès technikàkat mind itthon ès külföldön.Így találkoztam elsők között az airbrush sminkeléssel és testfestéssel, különböző maszkos technikákkal, illetve az aqua festék széleskörű felhasználásával. Ennek köszönhetően hazai, és nemzetközi testfestő versenyek dobogós helyeit tudhatom magaménak.

Éppen e miatt a szakma minden területén, a teljesség igénye nélkül találkozhattok munkáimmal.

Színházban, ( Vígszínház, Pesti Színház , Pécsi Nemzeti Színház, Madách musical tánciskola, Kolibri Színház..stb..) divatbemutatókon, ( Frey Wille, Léber Barbara, Dalaarna, Il Bacio di Stile, Revlon, Angel hair, Essential looks, Schwarzkopf..stb.., ) rendezvényeken, ( Auchan, Red bull, Coca Cola, Sziget fesztival, Balaton Sound..stb..) reklámfilmekben, ( Danone, Captain morgan) amerikai ( Hercules, Vér és méz földjén, World War Z stb..) és magyar televíziós műsorokban, és nagyjátékfilmekben ( Szabadság tér 89, Így ahogy vagytok stb..) Minden hozzánk befutó kérésnek eleget tudunk tenni, pontosan amiatt, hogy ennek a szakmának minden szegmensében jártasságot szereztem az elmúlt 15 évben.

Oktatóként akkor debütáltam, amikor a hozzám forduló hölgyek, lányok arcfestőként elismertek, és szerették volna elsajátítani az általam kifejlesztett technikákat.

Egyre több megkeresés érkezett, úgyhogy úgy döntöttem 2005 ben hogy az Arc és Testfestő Akadémia megnyitja kapuit az érdeklődőknek. Oktatási stílusom kialakításában egyetemi pedagógiai és pszichológiai tanulmányaim is segítenek nap mint nap.

Azóta több helyszínen, kibővült tematikákkal várjuk a hozzánk érkezőket, és mivel szakmámban aktívan dolgozom, abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy szakmai gyakorlat keretein belül a kulisszák mögé is betekinthetnek a nálunk tanulók, illetve ügynökségünkön keresztül a legügyesebbek, és legkitartóbbak rengeteg munkával i s büszkélkedhetnek.

Hitvallásom hogy mindenki tud festeni csak még nem tudnak róla. A te dolgod csupán annyi, hogy merj alkotni,én megmutatom hozzá a helyes utat!

 

KŐVÁRY - KALÁN ANITA
Oktató

Díszítőfestőként végeztem, a művészetek alapjait itt sajátítottam el, majd egy luxuskozmetikai üzletben kaptam meg életem első állását. Itt betekintést nyertem a sminkelés csodálatos világába, s ezt másoknak is tovább adhattam, figyelembe véve az akkor éppen aktuális trendeket. Második gyermekem születése után kezdtem komolyabban az arcfestéssel is foglalkozni, ahonnan egyenes út vezetett a testfestéshez, és a C.O.W. Arc- és Testfestő Akadémiához. A jókedv és a magas színvonalú oktatás garantált, ezért könnyedén léptem vissza az otthon töltött évek után a munkaerőpiacra újdonsült tudásommal a sminkelésben, testfestésben, és maszkolásban. Az Akadémia oktatóinak is sokban köszönhetem hogy a szakma több területére is beajánlottak.

Szerencsésnek mondhatom magam, hogy a szakma minden területén lehetőséget kaptam, a színháztól kezdve a fotózásokon át, egészen a filmekig, reklámfilmekig, mindez azonban a folyamatos tanulásnak is köszönhető.

Nagyon fontos, hogy olyan dologgal foglalkozz az életben, amit igazán élvezel! Ha elmondhatod magaról, hogy a munkád a hobbid is egyben, rossz úton már nem járhatsz!

 

PÁL ANITA ZSUZSANNA
Oktató

Középiskolai tanulmányaim alatt kezdtem komolyabban foglalkozni rajzolással, művészettörténettel és egyéb kézműves tevékenységekkel, mint üvegfestés, ékszerkészítés.  Különféle tanfolyamokon, majd az Iparművészeti Főiskola előkészítő kurzusait is megjárva az érettségi után a Magyar Divat Intézetben folytattam tanulmányaimat, ahol az üzleti, és divatszakmai ismereteken kívül betekintést nyerhettem neves színszakértők segítségével a színelméletbe, stílustanácsadásba, a modellező szabászatba és a kirakatrendezésbe is. Azonban az igazi szerelmet a sminkelés és a testfestés jelenti számomra , amit a C.O.W Arc- és Testfestő Akadémián tanultam. Az Akadémián Orsi szívvel lélekkel vezetett az airbrush ( szórópisztolyos) festés és a sminkelés rejtelmeibe. Minden órán sikerélményt könyvelhettem el, és hamarosan a C.O.W. csapatában találtam magam, ahol az országot járva teszünk eleget a megrendeléseknek legyen szó henna- vagy arcfestésről, csillámtetoválásról, vagy szórópisztolyos airbrush festésről.

 

ALMÁSI - SEBESTYÉN EMŐKE
Oktató

Az irodai munkamat ès csaladi èletem akkor vàlt teljessè mikor megismerkedtem ezzel a misztikus világgal, ès ezàltal a C. O. W. Arc ès Testfestő Akadèmiàval.Vezető beosztâsban dolgozom a hétköznapokban , ès a mókuskerèkből való kilèpèst számomra az alkotàs, ès a kreatív szárnyalàs jelenti.

Immáron 7 ève űzöm a sminkelèst, testfestèst, airbrusholást, csillámtetovàlàst, hennafestèst. Amikor csak tehetem, ès időm engedi aktívan kamatoztatom tudàsom divatbemutatókon, reklámfilm forgatàsokon, rendezvènyeken, fotózásokon. Boldoggá tesz, hogy ràtaláltam egy olyan tevèkenységre, mely felèr egy lèlekgyógyító teràpiàval! Ha te is úgy érzed az életed nem teljes, és minden napod ugyanolyan, gyere és tarts velem megmutatom az utat a boldogság felé!

 

ILLÉSSYNÉ SZÉL SZABINA
Oktató és MUA koordinátor

Érzékeny vagyok, mint minden nő.

A szépre, a jóra törekvésem talán nem csak illúzió.

Igyekszem mint minden ember.

Meglátni a tehetséget benned, a törekvést, a vágyat, izgatottságot mikor felkeresel telefonon, vagy emailben.

Ki vagyok én? Színésznőként kezdtem a a 20- as éveimet, majd a smink világa bekebelezett.

De nem csak maga a sminkelés, hanem az illatok, az izgatottság, a misztikum, a varázs.

Szeretek erről mesélni pályakezdőknek, a smink világába tévedőknek.

Tapasztalatom legtöbb talán a női életsorsok kezelésében van.

Hiszek abban hogy nem hiába, nem ok nélkül találkozunk.

Mi a munkám?

Inspirálok, lelkesítek, megnyugtatok, tovább lendítek embereket akkor, mikor kérdéseik, kétségeik, örömük, sikerük van.

Boldogsággal, megnyugvással tölt el, ha egy kávé mellett az ide érkező tanuló kívül hagyja a világot, és látom ahogy lecsendesül és alkot.

Ezt a csendet tapintani lehet.

Ebben a csendben nincs olyan gondom ami megoldhatatlannak tűnik.

Hisz tudom, hogy születik valami...egy mű egy alkotás, egy új szakember, aki a jövőben öregbíteni fogja hírnevünket.

És mikor kiürül a sminkszoba, és lekapcsolom a villanyokat, mosollyal az arcomon távozom, hogy a ma sem volt hiába.

A csoportokban szövődő barátságok, a kétségek szülte segíteni akarásnál rájövök hogy a nők nők maradtak.

Nincs minden veszve.

És ezt mind egy sminkiskolában tanultam.

Én is mindennap fejlődöm.

Hogy segíthessek nektek, magamon, és pátoszosan hangzik de ezzel talán a világon.

 

Ahol az oktatás történik

 

Élet az Arc- és Testfestő akadémián

 

Rólunk mondták

Egy új világot nyitott számomra, elbújhattam a világ elől, és alkothattam! Mindenben a legnagyobb segítséget és támaszt kaptam,ezen felül szuper tanároktól tanulhattam és kérhettem segítséget! Minőségi anyagokkal,egy csodás helyen, nasival és sok-sok csajos pletykákkal! :)

Ata, Budapest

Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, hogy rátaláltam a COW-ra. Több helyen is megfordultam, mielőtt megtaláltam ezt a sminkiskolát, de eddig sehol nem éreztem magam ilyen jól.
Szakmailag is itt kaptam a legtöbbet, és emellett a tanultakat rögtön á tis ültethettem gyakorlatba, hiszen ha munkáról van szó, nem félnek bedobni minket a mélyvízbe.
De a szakmaiság mellett fontos volt nekem, hogy egy olyan közegbe kerüljek, ahol jól érzem magam, elfogadnak engem. Klasszikusokat idézve, „hazatértem“ . Az oktatók mindenben támogatnak, ha bármi problémám van (akár pénzügyi, akár lelki), nyugodtan fordulhatunk Orsihoz vagy Szabinához. Ráadásul nekem olyan szerencsém volt, hogy a csoportokban, amikbe jártam, sikerült életre szóló barátságokat kötnöm, akikkel szakmailag is tudjuk segíteni egymást. Szóval már ezekért a dolgokért is érdemes az Arc-és Testfestő Akadémiát választani. :-)

Berni, Budapest

Sminkes tanulmányaim során az Arc,- és Testfestő Akadémián találtam meg azt a régi vágyamat, hogy egy szervezett, magas szakmai színvonalú és hihetetlenül jókedvű csapatban tanulhattam, ami a profi oktatói és szervezőmunkának köszönhető. A kurzusok és a hely hangulata, az alkotás szeretete és a szakmai felkészültség egyedülálló, ami a mai napig kísér és előrevisz a munkámban és mindennapjaimban.

Zsuzsi, Budapest

Minden egyes alkalom, amit eltöltöttem nálatok, igazi feltöltődés volt a számomra! Nem csak a tudást szívhattam magamba, amivel elhalmoztatok, hanem egyben jó kis hangulati tuning is volt minden tanóra. Jó érzés volt olyan helyen tanulni, ahol a személyiség szárnyalhat és a csoportos órákon is mindenki kitüntetett figyelmet érezhet, az inspiráló jó hangulatról nem is beszélve....:)

Edina, Budapest

Én nagyon elveztem az ott eltöltött időt, segítőkészek voltak az emberek, oktatók! Nagyon hasznos dolgokat tanultam és hozzáteszem nagyon izgalmas volt! Családias hangulat, nem nagy létszámú csoportok voltak, hogy mindenkire kellőképpen oda tudjanak figyelni! Tényleg köszönöm nektek!

Tímea, Kaposvár

Sziasztok! Én egy Airbrush Workshopon voltam, amit nagyon élveztem. Szuper volt, hogy választ kaptam a kérdéseimre.Használható tudásra és szakmai ismeretekre tettem szert.Köszönöm a lehetőséget, további sok sikert kívánok nektek!

Anita, Budapest

A legjobb "suli" ahová valaha jártam.. még vége sem volt az egyik órának, de már a következőt vártam. Kiélhettem festői tudásomat és e mellett rengeteg újat is tanultam. Orsi és Szabina megértőek, segítőkészek és mindig remek hangulatot csináltak. Külön értékelem azt, hogy mindenkire külön odafigyeltek és mindenkivel foglalkoztak..így mindenkiből a legjobbat hozták ki a vizsgákra. Köszönök szépen Nektek mindent! Van még egy pár kurzus, szóval remélem még találkozunk a jövőben az Akadémián!

Rita, Budapest

Az Akadémia határtalan világokba enged betekintést, ami egy pillanat alatt megváltoztatja az életedet. Színek, trendek, textúrák! Minden lehetséges, vágyaidnak csak a kreativitásod szabhat határt! Profi oktatók és szuper hangulat! Mindent köszönök Nektek!

Emőke, Budapest

Szuper hangulat,segítőkész barátságos hangulat ,Orsi es Szabina szuper egyéniségek nagyon könnyű velük beszélgetni.De amit meg hozza kell tennem olyan szakmai tudást képviselnek es szuper könnyű megtanulni pillanatok alatt hogy az életben amikor használnom kell minden mozdulatnak teknikanak hasznát veszem.Olyan szakmai tudást is kaptam amiért csak halas tudok lenni a sorsnak hogy Őket választottam.Ennek köszönhetem azt hogy csak arcot festek ,ez a munkám;))

Eszter, London

Ez egy olyan hely ahol a kreativitásnak nincs és nem is lehet határa. Barátok, zene, vidámság, professzinonális körülmények és ellenálhatatlan csajos hangulat! Sokat köszönhetek Orsinak és Szabinának!

Orsi, Budapest

Számomra új világok nyíltak meg az Akadémia tanfolyamain. Minden órát úgy vártam, mint a kisgyermekek, ha tudják, valami nagy meglepetés van készülőben. Igazi alkotó folyamatok, műhelymunka részesei lehettünk, szuper tanárokkal, minőségi eszközökkel dolgozhattunk és nagyon sokat tanulhattunk, szárnyalhattunk, kibontakozhattunk. Kicsit szomorú is voltam a diplomaosztón, hogy már vége...de visszatérek még tanulni sok csodát az Akadémiára és remélem, sokat dolgozhatom még együtt tanáraimmal, volt csoporttársaimmal.

Virág, Budapest

Fesztelen a hangulat, kényeztetésben van részünk: zene, tea, kávé, ropogtatni való, csoki, inspiráció. Így tanulni sokkal élvezetesebb, mint az iskolapadban. nagyon gyorsan elrepül a 3-4 óra. Köszönöm: Szabinának és Orsinak

Rita, Budapest

Workshopok

Arcfestés tanfolyam
Hennafestés és Csillámtetoválás tanfolyam
Airbrush Make UP sminktanfolyam
Orosz aqua make up sminktanfolyam
Special Effect 3D sminktanfolyam

Tanfolyamok

HD Airbrush smink és testfestő sminktanfolyam
Special Effect 1 - Filmes sminkes sminktanfolyam
Special Effect 2 - Színházi sminktanfolyam
Body Art 1 - Lokális testfestés tanfolyam
Body Art 2 - Teljes testfestés tanfolyam